Helyi közélet

2008.09.07. 08:55

Nyelvparádé: mindent a nyelvtanulásról

<p>Miskolc - Nyelvparádé Kiállítást rendeznek Miskolcon szeptember 12-én és 13-án a Herman Ottó Gimnázium sportcsarnokában, ahová a nyelvet tanulókat, a még nem tanulókat és a már tudókat egyaránt várják.</p>

Nyelvparádé Kiállítást rendeznek Miskolcon szeptember 12-én és 13-án a Herman Ottó Gimnázium sportcsarnokában, ahová a nyelvet tanulókat, a még nem tanulókat és a már tudókat egyaránt várják. A rendezvény abból a célból jött létre, hogy a tanulni vágyók személyesen is találkozhassanak – többek között – nyelviskolákkal, nyelvvizsgaközpontokkal, tankönyvkiadókkal és nyelvi utaztatókkal. A kiállításon a miskolci érdekeltségű nyelvoktató cégek mellett országos szolgáltatók kínálatát is megtekinthetik a látogatók, de ezentúl számos színes program és hasznos előadás várja az érdeklődőket. Fontos információkhoz juthatnak az Európai Unión belüli munkavállalásról, megismerhetik a legfrissebb nyelvoktatási kiadványokat, valamint tippeket kaphatnak a sikeres középfokú nyelvvizsgához is. A standok megtekintése közben salsa–bemutató és tánctanítás nyújt felüdülést, a legkisebbeket pedig gyereksarokkal várják.

Konferencia

Szombaton szakmai konferenciát tart a Longman Kiadó „Lassan a diákok tanítják már a tanárt?” címmel, ahol az online nyelvtanítástól, az interaktív tábla használatán át egészen a videó és a film nyelvórán történő alkalmazásáig sok-sok érdekességgel várják a pedagógusokat.
Az ingyenesen látogatható kiállításon a regisztrált érdeklődők között sok más ajándék mellett külföldi nyelvtanfolyamot sorsolnak ki a szervezők. A Nyelvparádé Kiállítás pénteken 11-18 óráig, szombaton 10-18 óráig várja a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában