Helyi közélet

2008.09.26. 18:42

Életveszélyes stukkó az egykori Aranycsillagon

<p>Miskolc - Az egykori Aranycsillag szálló épületén több életveszélyes stukkó is látható. Annak ellenére, hogy az önkormányzat, a közelmúltban történt tragédia kapcsán felszólította az ingatlantulajdonosokat, hogy vizsgáltassák át az épületek homlokzatát.&#160;<DIA alt="Életveszélyes stukkó az egykori Aranycsillag szállón" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_letvesz_lyes_stukk__az_egykori_Aranycsilla/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Életveszélyes stukkó az egykori Aranycsillag szállón" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az egykori Aranycsillag száló épületén több életveszélyes stukkó is látható. Annak ellenére, hogy az önkormányzat, a közelmúltban történt tragédia kapcsán felszólította az ingatlantulajdonosokat, hogy vizsgáltassák át az épületek homlokzatát. Ezenkívül a madarak újra birtokba vették az épületet. Annak ellenére, hogy a közelmúltban takarítatta le azt az ÁNTSZ. Az épületre rácsokat is szereltek, hogy a galambok ne tudjanak odarepülni. De, mint ez a képeken jól látszik, nem sokat ér.

Kapcsolódó cikkek:

A stukkókat leverték, de lefotózták

Jó hír: a miskolci épületekről levert stukkók egy részét épségben meg tudták őrizni, hogy rekonstruálható legyen, illetve fotókkal is archiválták. A rossz: nincs rá pénz.

Újabb falomlás a miskolci belvárosban

A keddi tragikus baleset után szerdán is faldarabok hullottak a járdára a miskolci belvárosban.

Sok az életveszélyes ház a miskolci főutcán

Sok balesetveszélyes ház található a főutcán, egyik pédául a Weidlich-ház, amelynek már a homlokzata is válik le.

Halál Miskolc belvárosában: rászakadt az épület egy darabja

A Széchenyi u. 68. szám alatti (Könyváruházzal szembeni) épület homlokzati stukkódísze leszakadt egy járókelőre. A férfi a helyszínen meghalt, a feleségét sokkos állapotban szállították el. A Centrum környékét lezárták, a villamosok sem közlekedhetnek a helyszínelés idején.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában