Helyi közélet

2008.09.26. 16:30

Hirdetőhengerekkel az illegális plakátolás ellen Miskolcon

<p><P>Miskolc - Új hirdetőoszlopokat helyeztek ki a napokban Miskolcon. Ennek nem&#160;titkolt célja az is, hogy az illegális plakátolás megszűnjön Miskolcon.</P></p>

A Miskolc Holding Zrt. Reklámirodája 50 ilyen hirdetőeszközt telepített a városban, amelyektől azt várják, hogy a korábbiaktól lényegesen kulturáltabb reklámozási, hirdetési lehetőségeket kínálnak majd az ügyfeleknek. Az új hirdetőfelületek kihelyezésének nem titkolt célja, hogy az illegális plakátolás megszűnjön Miskolcon, tisztább és rendezettebb legyen városunk – mondta Ignácz Edina, a Miskolc Holding Reklámiroda vezetője. A Miskolc Holding Zrt. látja el ugyanis – egy tavaly májusi közgyűlési döntés értelmében – a közterületi reklámhasznosítási feladatokat. Ezután a közterületeken történő reklámhordozók kihelyezése, fenntartása, reklámrendezvények szervezése kizárólag a Miskolc Holding Zrt.-vel kötött szerződés alapján lehetséges – tudtuk meg.

Bevezető áron

A városban 50 helyen találhatunk ilyen fa körüli hirdetőhengert, elsősorban a forgalmas főutak mellett, mint például a Szentpéteri kapuban, a Győri kapuban, és a Csabai kapuban. Van köztük olyan is, amelyre már helyeztek ki plakátokat – tudtuk meg.

Mikor az árakról érdeklődtünk az irodavezető elmondta: egy 50-szer 70 centiméteres plakát – ez a leggyakoribb méret – kihelyezése bevezető áron, négy hétre nettó 1000 forintba kerül, illetve ebből az árból nagyobb volumenű megrendelés esetén kedvezményt is biztosítanak – tette hozzá.
Miért volt erre szükség?
- Az elmúlt években jelentős mértékben megnövekedett az illegális plakátok kihelyezése Miskolc kandelábereire, közlekedési lámpáira, buszváróira – elcsúfítva ezzel a város közterületeit – magyarázta Ignácz Edina.
Mi a garancia arra, hogy ezt sikerül majd kiküszöbölni? A reklámiroda biztosítja a hirdetőfelületek folyamatos ellenőrzését. Ha valamelyik plakát megsérül, azt azonnal pótolják. A jövőben a hengereket igénybe vevő hirdető cégeknek nem kell tartaniuk a felülragasztásoktól, rongálásoktól – emelte ki az irodavezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában