Helyi közélet

2008.09.18. 11:21

Gulyásparti Diósgyőrben, az Ady előtt

<p>Miskolc - Lakótelepi nap és gulyásparti lesz szombaton Diósgyőrben, az Ady Művelődési Ház előtt. Ha zord lenne az idő, a rendezvények zöme bevonul a házba.</p>

Szombaton déli 1 órától extrémsport-bemutató, többfajta kézműves-foglalkozás, kisállat-simogató, ugrálóvár, arcfestés, diós sütemények versenye és kirakodóvásár várja az Ady előtt a rendezvényre érkezőket. A már hagyományosnak mondható „Gulyásparti” után a Perecesi Bányász Fúvószenekar szórakoztatja a közönséget.

A délutáni órákban a diósgyőri óvodások és kisiskolások adnak műsort. A Diósgyőri Gimnázium diákjainak zenés előadását a Szinvavölgyi Néptáncműhely gyermekcsoportjának fellépése követi. Délután 4 órától a „Varázsköpeny újra mesél” című mesejátékot adja elő a Csodamalom Bábszínház. A koraesti órákban a Tip -Top Dixie együttes játszik. A nap zárásaként a Pécsi Sándor Guruló Színház növendékei örökzöld musicalslágerekkel búcsúznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában