Helyi közélet

2008.06.19. 11:15

Test tettesek – tiltott kéjelgők a bíróságon

<p>Tiltott kéjelgés szabálysértésének gyanúja miatt idén 611 szabálysértési eljárást indítottak Miskolcon, tíz kéjelgőt pedig őrizetbe vettek.</p>

Miskolcon ebben az évben 10 tiltott kéjelgőt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében. A Miskolci Rendőrkapitányság folyamatosan ellenőrzi a prostitúcióval fertőzött területeket.

Mint arról Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa beszámolt: a rendőri munka eredményességét bizonyítja, hogy a jogszabályi feltételek maximális kihasználása mellett olyan esetek is előfordulnak, amikor a tiltott kéjelgésért szabálysértési őrizetbe vett nővel szemben a bíróság másnap, azaz szinte 24 órán belül már meg is hozta a végzését.

A 23 éves ózdi H. É.-t a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei június 17-én az esti órákban vették őrizetbe, mivel a Soltész Nagy-Kálmán úton anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatásait kínálta az arra haladóknak. Tette mindezt tiltott övezetben középiskolák és lakóházak közvetlen környezetében.
A bíróság május 18-án tiltott kéjelgés szabálysértése miatt 20 000 forint pénzbírságot szabott ki H. É.-val szemben. Ebben az évben őrizetbe vett szabálysértőkkel szemben a bíróság további 4 esetben élt ezzel a szankcióval, illetve öt alkalommal ítélte elzárásra az érintetteket.

A Miskolci Rendőrkapitányság ebben az évben már összesen 611 esetben kezdeményezett szabálysértési eljárást a bíróságon tiltott kéjelgés szabálysértésének gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában