Helyi közélet

2008.06.04. 10:44

Ránkzúdul a csanyiki rockfesztivál

<p>Miskolc - "Hello, ma jött meg a jegyem:)))) egész héten kinn leszek:D” Jön, jön, egyre közeledik a csanyiki rockfesztivál kezdetének időpontja.</p>

"Hello, ma jött meg a jegyem:)))) egész héten kinn leszek:D" Egy bejegyzés a honlapon.
És egy másik bejegyzés ugyanott: „Kb. a terület 10 ezer embert tud elbírni kényelmesen, és figyelünk a jegyek fogyására! E felett nem engedünk több jegyet eladni.” És egy harmadik: „Marci! Szerintem gyere a fesztiválra, és a gazdasági, anyagi részt majd mi megoldjuk.”
Az első beírás „Jessetől” való, a második és harmadik Leslytől, azaz Soós Lászlótól. Ő a kitalálója, szervezője, gazdája a JMB Rockfeszt Miskolcnak, és annak a honlapnak, ahol sok mindent megtudni a fesztiválról (jmbprodukcio.com).

Például a Sziámi

Az Észak és a BOON is támogatója-partnere a fesztiválnak, amelyből immár a másodikat rendezik meg Leslyék. A csanyiki fesztivál június 19-étől 22-éig tart, rajta a rock különböző ágait művelő kiválóságok szerepelnek. Négy színpadon zajlanak a programok. Néhány csapat a seregletből: Zord, Replika, Depresszió, Mini, Omen, Beatrice, JMB, Sziámi, KFT, Magna Cum Laude, Moby Dick, Ossian, Zanzibar, Pokolgép, Zorall, Deák Bill Blues Band, Kormorán. Nem rossz. Sőt. És bőven van még a nagyokból, meg a feltörekvőkből, amelyek máris jelentős rajongótáborral rendelkeznek. Az ifjak és kevésbé ifjak között vannak helybéliek, mint a Slytrack és a Rotor. Vagy például az AB/CD.

Infrastruktúra

A nulladik nap, azaz 19-e ingyenes, a többi három is nevetségesen olcsó. A hetijegy kétezer forintba kerül. Tegyük hozzá: a hetijegy mellé sátorhely és tisztálkodási lehetőség jár. Tavaly se volt gond az infrastruktúrával, ellenkezőleg. A szervezés kiváló volt, csak éppen fesztiválozókból volt kevés. Akik kint voltak, magas hőfokon, lelkesen beszéltek és írtak a csanyiki első rockfesztiválról. Kívánjuk, hogy legyen ez így most is, megtoldva azzal, hogy „megtelik” a Csanyik az alkalomra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában