Helyi közélet

2008.06.20. 20:11

Pataki diákká lett az egyetemi rektor is

<p>A sárospataki önálló tanítóképzés 151. évfolyamának 218 hallgatója tett sikeres záróvizsgát a Miskolci Egyetem Comenius Tanítóképző Főiskolai Karán Sárospatakon, és vehették át pénteken diplomáikat...</p>

A sárospataki önálló tanítóképzés 151. évfolyamának 218 hallgatója tett sikeres záróvizsgát a Miskolci Egyetem Comenius Tanítóképző Főiskolai Karán Sárospatakon és vehették át pénteken az erről szóló oklevelüket a frissen végzett tanítók, óvodapedagógusok.

A Művelődés Házában megtartott diplomaátadó ünnepségen. Dr. Komáromy Sándor dékán, dr. Patkó Gyula rektor köszöntötte a jövő pedagógusait. Dr. Hörcsik Richárd, Sárospatak polgármestere pedig az önkormányzat által idén teremtett hagyomány szerint valamennyi végzős hallgatónak a város címerével ellátott jelvényt adott át, mint volt pataki diáknak. Nem maradt ki a sorból az egyetem rektora sem, akinek a város első embere a saját pataki jelvényét adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában