Helyi közélet

2008.06.03. 16:04

MSZP sajtótájékoztató: Orbán titkos programja

<p>Miskolc - A Fidesz elnökének egy zártkörű rendezvényen elhangzott kijelentéseit kommentálták.</p>

Sajtótájékoztatót tartott a Magyar Szocialista Párt megyei szervezete. Gúr Nándor, megyei elnökhelyettes és Dr. Tompa Sándor, országgyűlési képviselő a közelmúltban nyilvánosságra került, a Fidesz elnökének egy zártkörű rendezvényen elhangzott kijelentéseit kommentálta. Az elnökhelyettes kifejtette: valójában nem meglepőek az ellenzéki vezér kijelentései, hiszen mikor pártja kormányra került 1998-ban azzal kezdték, hogy felrúgták a szociális ellátásokról szóló közmegegyezést és új alapokra helyezték a nyugdíjrendszert.

Ezzel – megítélése szerint – több tízmilliárd forintot vettek ki a nyugdíjasok zsebéből. Kiemelte, ha ezek a nyilvánosságra került programfoszlányok ilyen aggasztóak, jó lenne minél előbb megismerni a teljes programot.
Tompa Sándor hozzátette: a beszédben említett beruházás leállítás Miskolc esetében a villamos projekt, a városrehabilitáció, az egyetemi fejlesztés, megyei szinten a Bosch út vagy akár a mezőkövesdi reptér projekt meghiúsulását jelenthetné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában