Helyi közélet

2008.06.10. 07:29

Felsőzsolcai városnapok

<p>Felsőzsolca - Nagy Bandó András, Old Boys, Miskolc Dixieland Band, tűzijáték, ünnepi testüöleti ülés (kitüntetések átadása) – további események a Felsőzsolcai városnapokon.</p>

Az idén is megrendezik a Felsőzsolcai városnapokat, amelynek a programja a következő:
Június 18. (szerda), délután 5 órától: Bárczay-kastély: Kozma István festőművész kiállításának megnyitója. Megnyitja: Feledy Balázs művészettörténész.
Június 19. (csütörtök) délután 5 órától: Bárczay-kastély földszinti kiállítóterem: A 20 éve alakult Férfi Népdalkör történetét bemutató könyv bemutatója.

Június 21. (szombat) reggel 9-től térzene a Hősök terén. Játszik a Miskolc Dixieland Band. 10 órától: nemzetközi futóverseny indul a Hősök teréről. 11-től: a sportpályán: Királyhelmec-Felsőzsolca öregfiúk labdarúgó-mérkőzés. 3 órától: térzene a Rendezvények Háza előtt. Játszik a Miskolc Dixieland Band. 4 órától: a Rendezvények Házában a városnapok megnyitója. ÁMK-gála. 5 órától: a sportpályán: s Miskolc Steelers amerikai futball klub bemutatkozója. Fél 6-tól: a sportpálya színpadán Nagy Bandó András humorista. 7 órától: Old Boys-koncert.
Fél 10-től: tűzijáték.
Június 22. (vasárnap) 2 órától: a sportpályán: DVTK-DVSC-Felsőzsolca felnőtt csapatai közötti labdarúgótorna. 3-tól: Rendezvények Háza: dalostalálkozó a Felsőzsolcai Férfi Népdalkör megalakulásának 20. évfordulója tiszteletére.

Meghívott vendégek:
Alsózsolca, Homrogd, Csincse, Hernádnémeti, Kiskövesd, Tibolddaróc, Megyaszó, Kisgyőr, Szögliget, Berzéte, Gesztely, Mezőszemere, Görömböly, Szirmabesenyő, Rád népdalkörei, a helyi Rozmaring Népdalkör, a Közművelődési Intézet citerásai, a Zsolca Táncegyüttes, a Drenka Polska együttes, a Tényleg zenekar és a Felsőzsolcai Férfi Népdalkör.

Július 1. (kedd) 5 órától: ünnepi testületi ülés, kitüntetések átadása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában