Helyi közélet

2008.06.05. 13:38

Előzetesben a "golyóadagoló nyereményosztó gépek" kifosztói

<p>Elkapták azt a bandát, akik&#160;a "cukrokat tartalmazó golyóadagoló nyereményosztó gépek<EM>"</EM>&#160;kifosztására "specializálódtak".</p>

Cukorka és játékkiadó automaták kifosztására specializálódott az a négy főből álló csoport, akiket végül egy összehangolt akció keretében fogtak el a rendőrök.

Az elkövetők Miskolc kistérségében lévő települések italkiméréseit törték fel, ahonnan szinte csak és kizárólag "cukrokat tartalmazó golyóadagoló nyereményosztó gépeket" vittek el édességekkel, játékokkal, aprópénzekkel együtt. Május végén például egy alsózsolcai sörözőben jártak, de megfordultak Sajópetriben, Sajóládon, Alsózsolcán, Felsőzsolcán és Szirmabesenyőben is.

A napokban a Felsőzsolcai Rendőrőrs járőreinek egy ongai italbolt feltörésénél végzett adatgyűjtése során látókörbe került egy személygépkocsi és annak rendszáma. A helyszínelés közben újabb, Újharangod községben történt bűnesetről érkezett bejelentés. A rendőrök a 37-es számú főúton haladtak a megadott címre, amikor szembe jött velük a korábban feljegyzett rendszámú autó.
A Felsőzsolcai Rendőrőrs munkatársai a gesztelyi körforgalomnál megállították, majd ellenőrzés alá vonták a gyanússá vált autót, illetve annak négy utasát. A személygépkocsi átvizsgálása eredménnyel járt, hiszen több italbolt feltöréséből származó tárgyat találtak meg és foglaltak le a rendőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság többrendbeli lopás gyanúja miatt indított eljárást a négy huszonéves fiatalemberrel szemben, akiket a rendőrség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte - tájékoztatta a Borsod Online-t a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája.

Kapcsolódó cikkek:

  • Tinédzsert gyilkoltak meg egy liftben  Tinédzsert gyilkoltak meg egy liftben 2008.06.04.
  • Halott anyjával élt együtt
  • Molotov-koktélt dobtak egymás házára
  • Sétálón akart végezni exével Késelés a sétálón 2007.09.21.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában