Helyi közélet

2008.05.05. 16:05

Lazíts egyet a vizsgák előtt MENj el a MEN-re!

<p>Miskolc - Ha szeretnél egy jót bulizni, igazi nyári fesztivál hangulatban, akkor ott a helyed neked is a huszonegyedik Miskolci Egyetemi Napokon.</p>

Hét helyszínen többtucat zenekar –Dave Seamentől az Első Emeleten át Komár Laciig – mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő fellépőt. Persze a fesztiválokban sokszor nem is a zenekar a lényeg, hanem a fesztivál feeling – a nagy lazítás.

Így itt is lesz sport, kulturális program, nem beszélve a diákhagyományokról – gyere és légy része TE is egy közös MEN-s élménynek. Hiszen minden helyszínen tartalmas és izgalmas programokkal, változatos szórakozási lehetőségekkel várják az idelátogatókat. A MEN programpalettáján nagykoncertek, igazi zenei különlegességek is szerepelnek, melyek minden téren igyekeznek kielégíteni az igényes és élő zenét kedvelők igényeit.

Nem maradnak el a nosztalgia partik, vagy a koncerteket minden alkalommal a fellépőkhöz igazodó zenei stílusú "Rockházi Bulik", és nem utolsó sorban azok a hajnalokba nyúló partik, amelyeket a legjobb dj-kel szerveznek.

Találkozzunk szerdán kora este az Első Emelet koncertjén, majd tomboljunk egyet az Alvin és a Mókusokra, és levezetésképp hallgassuk meg a Váradi Roma Café-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában