Helyi közélet

2008.05.30. 13:39

A nyéki oldalon is körbekerítették a temetőt

<p>Nyékládháza - Tavaly a ládházi, idén a nyéki oldalon is új kerítést épített az nyékládházi önkormányzat a település lakóinak és vállalkozóinak támogatásával.</p>

Tavaly a ládházi, idén a nyéki oldalon is új kerítést épített az nyékládházi önkormányzat a település lakóinak és vállalkozóinak támogatásával. A munkálatokkal pár napja lettek készen. Ennek örvén felvetettük a polgármesternek azt az óhajt, amelyet januárban jegyzett be valaki a város honlapjának postaládájára (www.nyekladhaza.hu), még januárban: jó volna, ha a nyéki ravatalozó közelében elhelyeznének egy-két padot, amit a temetésen jelen lévők igénybe tudnának venni. Továbbá a ládházi részen a koszorúk elhelyzését szolgáló állvány elkelne a nyéki részen is.

Galuska László beismerte, elfeledkezett a honlap bejegyzéseit figyelemmel követni. A felvetéseket azonban jónak és jogosnak tartja, s ezt jelezni fogja a szolgáltatónak. Remélhetőleg hamarosan arról is beszámolhatunk, hogy a kérést teljesítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában