Helyi közélet

2008.04.07. 11:18

Számozott utcák, Spitzmüller, fácán-baleset

<p>Az elmúlt hét legnépszerűbb témái közül válogattunk Önöknek. Nézze meg Ön is, hogy mely videóinkat nézték meg a legtöbben az év tizennegyedik hetében! <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></p>

 

Miskolci számozott utcák: "Nem konzerváljuk az ürüléket"
Miközben patkányok szaladgálnak a házak között, és a szeméthegytől nem látni be az udvarra, addig a miskolci számozott utcák épületei helyi védettség alatt állnak. 

Szélvédőt lyukasztott a fácán a 3-as főúton
Egy Peugeot furgon haladt Szikszó irányába, amikor hirtelen elé repült egy fácántyúk. Az ütközéstől beszakadt a szélvédő bal alsó sarka, ahol becsapódott a fácántyúk

Ralifanatikus tömeg a névadón
Stílszerűen a népkerti Speedway Arénában írta alá szerdán kora este a Szemerey Transport Rt. gazdasági igazgatója, Dr. Schweickhardt Gyula és Jacsó Tibor, az országos rali bajnokság 2. futamának rendezője azt a szerződést, mely szerint az idén 15. Szemerey Transport Miskolc Rallynak hívják a tradicionális borsodi autós viadalt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában