Helyi közélet

2008.04.16. 06:33

Másfélmilliós kábellopás Miskolcon

<p>Miskolc - A hulladékfém piacon jó áron eladható rézkábelt loptak el ismeretlen elkövetők a minap Miskolcon a DAM területén található egyik cég csarnokából. &#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-bunteto-torvenykonyv/cn/boon-news-em_01-20070419-035515"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><STRONG>&#160;A Büntető törvénykönyv</STRONG></A></p>

A Miskolci Rendőrkapitányság helyszínelői megállapították, hogy a tolvajok a délutáni műszakzárás és a kora reggeli üzemkezdés között vágtak le mintegy százötven méter hosszúságú rézkábelt a híddaruról.

Arról nincs információ, hogy értékelhető nyomot sikerült-e rögzítenie a rendőröknek. Az azonban bizonyos, hogy a zsákmányt kézben vagy szatyorban nem vihették el a tetthelyről. Mindenképpen gépkocsi kellett a súlyos kábel elszállításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában