Helyi közélet

2008.04.09. 17:12

Megúszták könnyű sérüléssel a balesetet Miskolcon

<p>Miskolc - Két személy sérült meg abban a balesetben, ami Miskolcon történt a Szent István és Nagyváthy utcák kereszteződésében szerda délután.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Megúszták könnyű sérüléssel a balesetet Miskolcon 2008.04.09."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Meg_szt_k_k_nny__369__s_r_l_ssel_a_balesete/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Megúszták könnyű sérüléssel a balesetet Miskolcon 2008.04.09." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/konnyu-serules-baleset-miskolc.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy Volkswagen Golf jött a Meggyesalja utca felől a Nagyváthyn, nem adott elsőbbséget a Szent István utcán közlekedő Rionak. A Golf eleje alaposan összetört megsebesítve a másik autó jobb első ülésében utazót.

A helyszínelés idejére egy ötvenméteres szakaszt le kellett zárni a délutáni forgalomba, de ez nem okozott különösebb fennakadást, mert csak egy kicsit kellett kerülni az autósoknak.

A Volkswagen vezetőjét és a másik autó anyósülésében utazót könnyű sérüléssel vitték kórházba a mentők.
A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában