Helyi közélet

2008.04.16. 07:24

Hogy néz ki a Hősök tere?

<p>Miskolc - Alig egy éve, hogy átadták a Hősök terét Miskolcon, máris számos hibát fedezett fel egyik olvasónk.&#160;<A href="http://video.boon.hu/recent/members.boon_szerkesztoseg/lepukkant-hosok-tere.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Levelében kifogásolta a téren található szökőkút festését, a lámpák állapotát.
Szétnéztünk mi is a téren, találtunk törött padokat is. A most még nem működő szökőkúttal nemcsak az a probléma, hogy pattogzik róla a festék, hanem az is, hogy sokan szemetesnek használják.

Nézzék meg videónkat! 

Kapcsolódó cikkek:

A Hősök terét védte, de csak nyáron
Bognár József a miskolci Hősök terét védte a múlt nyáron. Azt mondja: régóta nem védi senki.

Ez egy új Hősök tere Miskolcon
1 milliárd 660 millió forintért újult meg Miskolc belvárosa,az összeg 90 százaléka uniós pénz, 10 százaléka önkormányzati.

Miskolc legyen Miskolc! Lett... 
Megtörtént: 1,66 milliárd forint uniós támogatással.Megépült a Szinva terasz, a Hősök tere, kétirányúvá vált a Corvin utca és a többi...
"Hogy ne tapossunk füvön, fán, virágórán Miskolcon"
Hogyan tovább? Mikor épülhet meg Miskolc új főtere, a Szent István tér? Egyáltalán: mennyire időszerű ma, hogy megépüljön? A város főépítészét kérdeztük.

"Szoborrongálók ellen nincs orvosság"
Jószay Zsolt miskolci szobrászművész, a kidöntött Antall József-szobor alkotója már fél évvel ezelőtt fölfigyelt arra, hogy a szobor nem áll stabilan a helyén. Azonban másik alkotásával is baj van: Szent István körmei feketék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában