Helyi közélet

2008.03.08. 09:43

Továbbra sincs meg a Bodrogba fulladt sárospataki férfi

<p>Sárospatak - Csütörtökön kora hajnalban ugrott a sárospataki Bodrog hídról a folyóba az akkor még ismeretlen fiatalember, akit a hídon éppen áthaladó autósok vettek észre és riaszották a rendőrséget.</p>

A szemtanúk szerint az általuk nem teljes pontosságal látott személy az egyik pillanatban még a hídkorláton ült, majd eltűnt a mélyben. Ennyit láttak csupán. A hídon egy jellegzetes póló és kucscsomó maradt. Ebből kiindulva azonosította a Sárospataki Rendőrkapitányság, adatgyűjtés során a folyóba került személyt, egy 25 esztendős sárospataki férfit. A kutatásba bekapcsolódott a Spider Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoport. Átkutatták a vízfelszínt műszaki berendezésssel és a Radar nevű kereső kutyával - egyelőre sikertelenül.

Tavaly nyáron már történt egy hasonló eset. Szinte ugyanerről a helyről vetette magát a vízbe egy fiatalember. Holttestét ugyancsak napokkal később találták meg.
A szomat reggeli információ szerint, a holttest még nem került elő, a folyó folyásírányában mindkét partszakaszon rendőrök és polgárörők, valamit civil személyek is kutatják a vízfelületet, hátha rátalálnak az eltűntre.

Töröltük a villámvoksot!

Tájékoztatjuk a Borsod Online olvasóit, hogy ebből a cikkből töröltük a villámvoksot. Az eset kapcsán feltett kérdésünk alkalmas volt rá, hogy sértse a jó érzést. Elnézést kérünk azoktól, akikben a villámvoks szövege megütközést keltett. Igyekszünk tanulni hibánkból.


Kapcsolódó cikkek:

  • Vízbefulladt egy idős férfi Tokajban
  • Majdnem vízbefulladt egy kisgyerek a gödi strandon
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában