Helyi közélet

2008.03.06. 17:09

Spiderek keresik a Patakon Bodrogba fulladt fiút

<p>Sárospatak - Vízre szálltak a Miskolci Spider Speciális Mentők a Bodrogon Sárospatakon a híd lábánál csütörtökön délután, hogy a kora hajnalban a folyóban alámerült fiút keressék.&#160;<DIA alt="Spiederek keresik a Patakon Bodrogba fulladt fiút 2008.03.06." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Spiederek_keresik_a_Patakon_Bodrogba_fullad/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Spiederek keresik a Patakon Bodrogba fulladt fiút 2008.03.06." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Egy kulcscsomó és egy póló maradt a hídon, a nagy valószínűséggel hullámsírba került fiatalember után. Azt azonban még nem azonosították, hogy ki lehet az illető - erről már dr. Téglás István alezredes, a Sárospataki rendőrkapitányság vezetője beszélt portálunknak. Adatgyűjtés folyik az ügyben. Eltűntként egyelőre senkit nem jelentettek be Patakról - tette hozzá. Magáról a vízbeugrásról is úgy szerzett tudomást a rendőrség, hogy egy személyautó éppen akkor haladt át a hídon, amikor az egyik pillanatban még a korláton ült a fiú, a másik pillanatban pedig már eltűnt, tehát a folyóba ugrott vagy esett. A szemtanúk nem tudtak közelebbi leírást adni a személyről.

Lehóczki László, a Spiderek frontembere röviddel ezelőtt arról számolt be, hogy a Bodrog jelenleg árad, két méterrel magasabb a vízszint mint az általában megszokott. A folyó hőmérséklete pedig hideg. Tavaly nyáron egy fiatalember szinte ugyanitt ugrott a folyóba és sokáig nem találták, mert a híd lábánál fennakadt a holttest. Nem zárható ki, hogy most is ez történt. A keresőkutya, Radar számára akkor keletkezik szagminta a vízen (feltételezve, hogy a holttest ott van valahol és nem ragadta magával a sodrás), ha a bomlási folyamata beindul a halott tetemen – tette hozzá Lehóczki László.

Előzmény:

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában