Helyi közélet

2008.03.07. 17:32

Népszavazás: Lezárták a kampányt Miskolcon

<p>Miskolc - Kampányzáró sajtótájékoztatót tartott az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ), valamint a Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Miskolcon a Centrum Áruház előtt.</p>

A három szervezet arra buzdítja a szavazópolgárokat, hogy menjenek el szavazni és három igenes választ adjanak a feltett kérdésekre. A Centrum Áruház előtt tartott értékelésen Zólyomi Péter, az IKSZ városi szervezetének elnöke, országos alelnöke úgy fogalmazott a vizitdíj és kórházi napidíjról: „miért fizessünk azért, amit már egyszer kifizettünk?”. A tandíj kapcsán pedig előrevetítette: a jelenlegi 52 százalékról 15 százalékra csökken majd az állami képzésben résztvevők száma.
Pelczné Dr. Gáll Ildikó, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség országos alelnöke, a Fidesz országgyűlési képviselője azt kérte a választóktól: „felejtsük el a pártkérdést, mert most pártok nélkül képesek vagyunk a jövőnkről szavazni.” Dr. Nagy Kálmán a KDNP országgyűlési képviselője pedig igazságtalannak nevezte a kórházi napidíjat és a vizitdíjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában