Helyi közélet

2007.12.11. 14:59

Cipősdobozt a cipőboltból!

<p>Miskolc - Olvasónk kérdezi: a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi akciójához honnan vegyen cipősdobozt. Mi a találomra felhívott cipőboltokban sorra kedvező választ kaptunk: aki kér, annak adnak, illetve megpróbálnak keríteni dobozt. &#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/ciposdobozt-a-cipoboltbol/cn/boon-news-em_01-20071211-022827"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Az akció története </B></A></p>

Tömören, velősen: ha a szándék és a szeretet adott, s már csak a cipősdoboz hiányzik, amelyben eljuttathatja karácsonyi ajándékát a rászorulókhoz a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül, cipősdobozért a legcélszerűbb cipőboltokhoz fordulni. (Amúgy a családi karácsonyi ajándékozáshoz sem rossz ötlet egy egyébként bármilyen, merev falú doboz, akár cipősdoboz, amelyet díszes csomagolóval, matricával, csillámtollal szalagokkal, egyebekkel feldíszítünk, hiszen szebben burkolható, mint valamilyen amorf forma. Ha jól sikerül a díszítés, meghagyható díszdoboznak, de díszét vesztvén is remekül elégethető, nemúgy, mint a kölünféle fóliabevonatú zacskók, csomagolók.)
Szóval: a telefonkönyvet felütvén találomra felhívtunk pár boltot: a miskolci Humanic a Szentpálin csupán egyetlen dobozzal rendelkezett éppen, mert gyakorlatuk szerint az el nem vitt dobozokat szét szokták tépni, de mostantól, hívásunkra és az említett akcióra való tekintettel megígérték, hogy félreteszik. A Tip-Top Cipőboltban, a Széchenyin a legtermészetesebbnek tekintik, hogy aki kér, annak adnak dobozt, akárcsak a Sabaria Siesta Márkaboltban. Ugyanilyen készségesen állnak a kérdéshez az edelényi BELVISZ Zrt. cipőboltjában és a kazincbarcikai Gabi nevezetűben. Mindezek alapján feltételezzük, hogy minden egyéb cipőboltban is - már persze ha van a vásárlók által nem kért, visszaadott üres cipődoboz.

Indormáció: www.ciposdobozakcio.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában