Helyi közélet

2007.11.20. 06:43

Újabb drogdílereket fogtak Miskolcon

<p>Miskolc - Mintegy negyven miskolci kábítószerfogyasztó ellátását biztosító díler-triót kaptak el a rendőrök. Az adatok szerint fiatalkorúaknak is adtak a kábítószerből... <A href="/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-bunteto-torvenykonyv/cn/boon-news-em_01-20070419-035515"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A büntető törvénykönyv </B></A></p>

Kommandósok bevetésével csaptak le két miskolci férfire és egy nőre a hét végén a nyomozók, amikor valahova szállították a kábítószert. A kocsiban egy híján száz darab extasy tablettát és negyven gramm speedet találtak. A két férfi előzetes letartóztatására is indítványt tettek a bíróságon.

Fiatalkorúaknak is adtak

Az ügy felgöngyölítése annak a fiatalembernek a tettenérésével kezdődött, aki Miskolcon az utcán vásárolt marihuánát, és azt szívta. A nyomozás során került képbe a most elfogott fiatalemberek egyike, aki ellen korábban már folyt büntetőeljárás kábítószerrel visszaélés miatt. Az adatgyűjtés és információszerzés során kiderült, hogy ez a férfi és társai főként Miskolcon a Vasgyári városrész területén árulják a különböző drogot. A Miskolci Rendőrkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alosztály a megfelelő alkalmat kivárva csapott le a trió tagjaira - tájékoztatott Kompoltiné Jakab Ilona őrnagy, a főkapitányság kommunikációs iroda vezetője. Elmondta, hogy az elsődleges intézkedések során több kábítószer fogyasztót is kihallgatott a rendőrség. A vallomásaik és a rendelkezésre álló adatok alapján további gyanúsítottak - köztük fiatalkorú személyek kerültek a rendőrség látókörébe, akiknek száma az eljárás során tovább bővülhet.

- PT -

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában