Tűz és baleset

2024.04.09. 08:08

Családi ház égett Diósgyőrben, árokba hajtott és két fa közé szorult egy kisteherautó Gelej külterületén

Az elmúlt héten a vármegye tűzoltóit 161 alkalommal riasztották, amiből 56 tűzoltás volt - közölte a katasztrófavédelem.

Több helyszínre riasztották a tűzoltókat a múlt héten - A fotó illusztráció

Három városból vonultak ki a tűzoltók Edelény egészségügyi intézményéhez

Tűz keletkezett egy egészségügyi intézmény területén lévő műhelyben Edelényben, a Dankó Pista úton április 04-én. A tűzesethez Kazincbarcikáról, Miskolcról, valamint Szendrőből riasztották a hivatásos tűzoltókat, az egységekhez a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is csatlakozott. A tűzoltók rövid időn belül megfékezték és elfojtották a lángokat, továbbá öt gázpalackot kihoztak az épületből. A gázpalackokat nem érte hőhatás, az eset során senki sem sérült meg.

Garázs égett Rátkán

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített garázs Rátkán, a Kossuth utcában, április 04-én. A tűzesethez a szerencsi hivatásos tűzoltók vonultak egy gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval. A tüzet, amely elektromos meghibásodás miatt keletkezhetett az egységek gyorsbeavatkozó sugarakkal eloltották, és átvizsgálták az ingatlant. A lángok nem terjedtek át a lakóépületre és sérülés sem történt.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház Diósgyőrben

Akkumulátor töltése közben tűz keletkezett egy családi ház garázsában Miskolcon, a Pünkösd Hegyi úton április 07-én. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói három gépjárműfecskendővel vonultak a tűzesethez, az egységekhez csatlakozott a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A lángokat, amelyek egy nyitott terasz faszerkezetén a tetőre is átterjedtek, öt vízsugárral fékezték meg és oltották el a tűzoltók. A tűzben a tetőszerkezet jelentős része megrongálódott, a munkálatok során a födémet is meg kellett bontani az izzó, parázsló részek oltásához. Az eset során nem történt sérülés.

Karambol történt Gelej és Mezőnagymihály között

Árokba hajtott és két fa közé szorult egy kisteherautó Gelej külterületén, a Mezőnagymihály felé vezető úton április 07-én. A balesethez a mezőcsáti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, kiérkezésük előtt egy ember el tudta hagyni a járművet. A másik utast feszítővágóval kiszabadították a tűzoltók, és átadták őt a mentőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában