Baleset

2024.02.05. 14:27

Parkoló autót végzett ki egy Opel vezetője Miskolcon

Könnyű személyi sérüléssel végződött az a közúti közlekedési baleset, ami hétfőn történt Miskolcon a Feszty Árpád utcán.

Boon.hu

Fotó: Bujdos Tibor

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, egy Opel Corsa vezetője haladt a Pallós utcai körforgalom irányába, amikor eddig ismeretlen körülmények között, az út jobb oldalán szabályosan parkoló Volkswagen Polónak hajtott. Az ütközéstől a Volkswagen kb. 20 métert gurult az úttesten, mielőtt megállt annak közepén.

A baleset helyszíni kivizsgálása közben felvetődött egy harmadik jármű részvétele is, viszont annak vezetőjét nem tudták megkérdezni, mert megállás nélkül továbbhajtott. A rendőrség munkatársai kamera felvételeket keresnek, az ügy tisztázása végett.

Úgy tudjuk, az Opel vezetőjét szállították kórházba a mentők. Az anyagi kár tetemes, látszólag a Polo gazdasági totálkáros lett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában