Rendőrségi hírek

2024.02.21. 10:49

Nagyon durvát tett az autós, és még neki állt feljebb

A gyalogosokat veszélyeztette Miskolc belvárosában.

A gyalogosokat veszélyeztetve a piros jelzésen ment át a zebrán egy autós Miskolc belvárosában, és kis híján balesetet okozott.

Közösségi oldalunkat megszólítva egy autós küldte meg azt a felvételt, ami alapján a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított a szabálytalankodó autóssal szemben. 

Nem árulunk el nagy titkot, hogy szakmai vonalon is felháborodást keltett, hogy a durva szabályszegés után még a feltételezett elkövető volt felháborodva. Hozzátesszük még azt is, hogy a közlekedési incidens csak azért nem végződött balesettel, mert a szabályosan közlekedőnek úgymond pályán volt a szeme, és ügyesen manőverezett.

Szolgálati közlemény: A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője elismerését fejezte ki a videót beküldő sofőrnek, ugyanis csak rajta múlott, hogy nem történt baleset.

A kitakarás miatt a videón talán kevésbé látszik, hogy az életveszélyes helyzetet előidéző sofőr erősen fel volt háborodva, és nemtetszését fejezte ki a szabályosan közlekedőnek.

 Az ő felháborodását nem értjük, hiszen, a közlekedési jelzőlámpa jelzéseinek a figyelmen kívül hagyása a legsúlyosabb szabályszegések közé tartozik, amelynek következménye tragikus is lehet - tudta meg a boon.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában