Elítélhetik

2024.01.22. 13:13

Kis híján agyonverte a feleségét, de a segítségére siető barátnőjét sem kímélte

Csak a barátnő által riasztott rendőrök megjelenésekor hagyott fel a bántalmazással.

Boon.hu

Megverte feleségét és annak barátnőjét is

Tárgyalást tart és várhatóan ítéletet hirdet kedden a Kazincbarcikai Járásbíróság annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette, könnyű testi sértés vétsége és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt indult büntetőeljárás - tudta meg a Boon.hu.

Elköltözött a viták miatt

A vádlott felesége az állandó házastársi viták miatt az esetet megelőző néhány hónappal a barátnőjéhez költözött. 2021. augusztus 13-án az esti órákban a terhelt bement felesége barátnőjének házába, ahol szóváltásba keveredett házastársával, melynek során a feleségét fejbe rúgta, majd őt kézzel, ököllel testszerte ütni kezdte, illetve a sértett földre kerülését követően őt több alkalommal megrúgta.

A férfi azzal fenyegette meg a házastársát, hogy megöli.

Megölést, kínzást helyezett kilátásba 

Az ügy másik sértettje, a bántalmazott asszony barátnője a sértett segítségére sietett, megpróbálta megakadályozni a további bántalmazást, azonban ennek hatására a férfi a védelmező személy ütlegelésébe kezdett, miközben azt kiabálta, hogy meg fogja ölni, a feleségét pedig meg is kínozza.

A házastárs megpróbált elmenekülni a helyszínről, azonban a terhelt követte őt, a barátnőt pedig megfenyegette, hogy ha megmozdul, megöli. A segélyhívó számát a házastárs barátnője tárcsázta, a vádlott cselekményével a mentősök és az intézkedő rendőrök megjelenésekor hagyott fel.

Életveszélyes sérüléseket okozott

A vádlott házastársa a cselekmény következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, míg barátnője sérülései 8 napon belül gyógyulóak. A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a keddi tárgyaláson az eljárás befejezése várható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában