Rendőrségi hírek

2024.01.12. 08:30

Két körözött férfin is kattant a bilincs csütörtökön

Ezek történtek az elmúlt 24 órában Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.

Forrás: Shutterstock

Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

A Miskolci, a Kazincbarcikai és az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés, a távoltartó határozat megszegése, és tulajdon elleni szabálysértés miatt egy-egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság és Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl a sátoraljaújhelyi rendőrök hozzátartozók közötti erőszak miatt egy esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

A rendőrök közúti ellenőrzéseik során öt ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még azok balesetet okozhattak volna.

A rendőrök felhívják a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában