Tragédia

2024.01.15. 16:45

Holtan találták meg a Tiszalúcon eltűnt férfit - frissítve!

Tiszalúc - Csak a kerékpárját találták meg délután a rendőrök, de estére a holttest is előkerült.

Boon.hu

Fotónk illusztráció

Fotó: MW

Este megtalálták a Tiszalúcon, a holt-Tiszánál eltűnt férfi holttestét. Helyszíni információink szerint a 2-3 méteres, álló vízben nem került messzire a sejtett beszakadás helyétől a férfi teste, így elég hamar megtalálta a keresőcsapat. 

A rendőrség általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli halálesetet.

Már sötétben vezetett eredményre a keresés a vízben
Fotó: VÁ

Korábban írtuk:

Lehetséges, hogy beszakadt a jég egy férfi alatt a Tiszalúc melletti holt-Tiszán hétfőn. A Boon.hu információi szerint a helyszínen csak a kerékpárját és az azon szállított fát találták meg, a férfit viszont nem, így riasztották a hatóságokat.

A vármegyei rendőr-főkapitányságon megkeresésünkre elmondták: délután négy óra előtt érkezett jelzés hozzájuk a férfi eltűnéséről, az egyenruhások megkezdték a keresést Tiszalúc határában, egyelőre többet nem tudtak megosztani portálunkkal.

Érdeklődtünk a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóságnál is, ahol elmondták, a szerencsi tűzoltók vannak a helyszínen, de egyelőre nem volt dolguk, a keresést a rendőrség végzi.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában