Többszörös visszaeső

2023.12.11. 13:00

Pénztárcát akart rabolni, ez lett belőle

Az utcán szólította le az idős nőt, cigarettát kért, majd pénzt követelt tőle.

Boon.hu

Az utcán támadott

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen a rablás bűntette miatt. A vádirat szerint a férfi 2023. június elején a déli órákban Miskolcon, az utcán leszólított egy 75 éves időskorú nőt. Először cigarettát kért tőle, majd pénzt követelt, az asszony ezt megtagadta. A férfi ekkor megfogta a nő kezében lévő kulcstartót, amelyről a formája miatt azt hitte, hogy pénztárca. Megpróbálta kitépni a nő kezéből, nem sikerült, így rángatta, míg a nő földre esett. A rabló a kulcstartót megszerezve elfutott a helyszínről, később rájött, hogy az nem pénztárca így eldobta. A bántalmazás következtében az idős nő könnyebb zúzódásos sérüléseket szenvedett el.

Fegyházba küldené az ügyészség 

Az ügyészség a letartóztatásban lévő, büntetett előéletű, erőszakos többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben fegyház büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában