Katasztrófa

2023.11.27. 14:58

Vonattal karambolozott egy autós Mezőkeresztesnél – Frissítve!

Személyautóval ütközött össze egy vonat Mezőkeresztes közelében, az úgynevezett tardi vasúti átjáróban hétfőn.

Boon.hu

A fotó illusztráció

A mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, ahol az egység áramtalanította a gépkocsit - tudta meg a boon.hu.

A baleset mindkét irányban akadályozza a vonatforgalmat - közölte a katasztrófavédelem.

A Mávinform oldaláról megtudtuk, hogy a Keleti pályaudvarról – Miskolcon át - Kassára 12:25-kor elindult Hernád-Zemplén InterCity ütközött egy vágányon hagyott személyautóval Mezőkövesd közelében. Személyi sérülés nem történt. 

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt – várhatóan estig – szünetel a forgalom mindkét vágányon Mezőkövesd és Mezőkeresztes-Mezőnyárád állomások között. A Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon jelentősen hosszabb menetidőre kell számítani. A közlekedés átszervezése folyamatban van, a vasúttársaság pótlóbuszokat rendel.

A miskolci fővonalon, Mezőkövesdnél történt baleset miatt a Nyíregyházáról – Debrecenen át - a Nyugati pályaudvarra 16:34-kor továbbinduló Tokaj InterCity (IC 566) várhatóan 70-90 perces késéssel közlekedik.

Forrás: https://baz.katasztrofavedelem.hu/

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában