Garázdák

2023.10.10. 12:49

Rárúgták a kertkaput, az udvaron ütötték-verték Megyaszón

A megtámadott férfi a bántalmazás következtében, a fej és a mellkas 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseit szenvedte el.

Boon.hu

Alaposan helybenhagyták a házigazdát.

Fotó: Shutterstock

A Szerencsi Járási Ügyészség magánlaksértés és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy férfival és egy nővel szemben. A vád szerint a páros 2023. május 14-én reggel - a férfi vádlott és egy másik férfi között fennálló nézeteltérés tisztázása céljából -, megjelentek egy megyaszói háznál.  

A férfi és a ház udvarán tartózkodó haragosa között szóváltás alakult ki, majd a férfi a társa biztatására az ingatlan kulcsra nem zárt kiskapuját berúgta és a ház udvarára mindketten bementek.  

Az udvaron a férfi előbb ököllel testszerte, többször megütötte a házigazdát, majd vele összekapaszkodott és a földre esett. Ekkor a nő is csatlakozott a földön fekvő bántalmazásához akként, hogy testét karmolta és egy kővel fejen dobta őt.  

A támadók cselekményük befejeztével az udvarról otthonukba távoztak. A sértett férfi a bántalmazás következtében, a fej és a mellkas 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseit szenvedte el.

Fogház lehet a vége 

A megtámadott férfi könnyű testi sértés, míg a lakóház tulajdonosa – egy nő -  magánlaksértés miatt a vádlottakkal szemben magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a férfival szemben közérdekű munka, míg a nővel szemben próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában