A 43. hét jelentősebb káresetei

2023.10.31. 08:00

Szörnyű: családi házak váltak lakhatatlanná a pusztító tűz miatt vármegyeszerte

Az elmúlt héten a vármegye tűzoltóit 104 alkalommal riasztották, amiből 52 műszaki mentés volt.

Boon.hu

illusztráció

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete október 24-én este Sajószentpéteren, a Gedely utcában. A lángokat a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók fékezték meg és oltották el négy vízsugárral és kéziszerszámokkal.  A tűz a tető egyharmadát megrongálta és a födém egy része beszakadt, azonban az épület több helyisége használható maradt. Az eset során senki sem sérült meg.

Október 26-án kigyulladt és lakhatatlanná vált egy sorházi lakás Ózdon, a Bánszállás telepen. A negyvenöt négyzetméteres lakás egyik szobája égett, a tüzet az ózdi hivatásos tűzoltók eloltották. Személyi sérülés nem történt, azonban az ingatlanban élő öt főt rokonoknál helyezték el.

Elektromos vezeték okozott tüzet egy családi házban október 28-án Tiszapalkonyán, a Rákóczi úton. Az áramszolgáltató leválasztotta a hálózatról az épületet, amely a tűz miatt lakhatatlanná vált, 2 főt rokonoknál helyeztek el. Az eset során személyi sérülés nem történt - tudatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában