Nyomozás

2023.08.29. 09:00

Három nap, három lopás

Egy miskolci férfi munka reményében érkezett Kisújszállásra, de ehelyett inkább lopott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

Boon.hu

Autóból is lopott

Forrás: Police.hu

Egy kisújszállási lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert ismeretlen tettes feltörte a lakótelepi garázsát augusztus 25-én 5 óra és augusztus 26-án 17 óra között. A helyiségből 80 ezer forintnyi értéket vitt magával a jogsértő. A rendőrök adatgyűjtést követően előállítottak a Kisújszállási Rendőrőrsre egy 21 éves miskolci lakost, aki elfogása pillanatában beismerte a lopást. Az értékeket egy lakatlan házba vitte, ahol a nyomozók kutatás során mindent megtaláltak.

A rendőrök nemcsak egy bűncselekményt róttak a férfi terhére, hisz a megalapozott gyanú szerint Kisújszálláson, augusztus 24-én 22 óra és augusztus 25-én 8 óra között egy lezáratlan gépkocsiból márkás felsőket, parfümöt tulajdonított el. Az egyik mellény zsebében – a sértett elmondása szerint – egymillió forint is volt.  Gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett, de azt tagadta, hogy a mellényben nagy összeg lett volna. Bevallotta azonban, hogy egy kerékpárt is ellopott, amit később értékesíteni akart.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában