Az elmúlt 24 órában történt

2023.06.16. 09:30

Húsz személyt állítottak elő a borsodi rendőrök 24 óra alatt

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből.

Forrás: police.hu

A Miskolci, az Ózdi, és az Encsi Rendőrkapitányság 2023. június 15-én engedély nélküli vezetés, és a távoltartó határozat megszegése miatt összesen négy férfival szemben indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A miskolci járőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

A fenti eseteken túlmenően a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen tizennyolc főt fogtak el és húsz személyt állítottak elő, míg a közúti forgalomból két ittas járművezetőt szűrtek ki, mielőtt még balesetet okoztak volna.

10 baleset 1 nap alatt Borsodban

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a boon.hu-val.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában