Brutális

2023.05.27. 08:58

Rács mögött a sajóhídvégi rabló

A sértettet legalább 15 ütés érte, azonban a gyanúsított ezt követően is folytatta a bántalmazását.

BOON

Döntött a bíróság

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a gyanúsítottnak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint május 23-án 17 óra körül a sajóhídvégi ABC parkolója melletti filagóriában üldögélő sértetthez lépett, elvette tőle az asztalra letett mobiltelefonját, majd amikor a sértett azt vissza­kérte, őt ököllel több alkalommal arcon és fejen ütötte. A sértettet legalább 15 ütés érte, azonban a gyanúsított ezt követően is folytatta a bántalmazását, a jobb lábfejével arcon rúgta, jobb térdével az arcába térdelt. Ezt követően a bántalmazás hatására a földre csúszott sértettől a mobiltelefonon kívül elvett egy másik mobiltelefont is, és a helyszínről távozott.

Akár 12 évet is kaphat

A gyanúsított cselekménye rablás bűntettének és súlyos testi sértés bűntettének a megállapítására alkalmas. A bíróság álláspontja szerint a kiszabható 12 évig terjedő szabadságvesztés miatt fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, elrendelték a terhelt letartóztatását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában