Összevitatkoztak

2022.11.15. 13:00

Nem tetszett neki, amit mondott, fejbe rúgta

Az egyik vissi élelmiszerbolt előtt keveredett szóváltásba két férfi.

ÉM

Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a vádlott idén augusztus 8-án reggel 6 óra 30 perc körül egy vissi élelmiszerbolt előtti közterületen szóváltásba keveredett a közeli lépcsőn ülő férfival.

A támadó a kialakult szóváltás során felment a lépcső tetejére az ülő ember mögé, majd két alkalommal, kissé oldalról arctájékon fejbe rúgta a lépcsőn ülő férfit. Ezt követően a férfi távozott a helyszínről.

A megtámadott féri bántalmazása következtében az arc zúzódásával és a bal oldali szemüreg körüli vérömlennyel járó 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

Közérdekű munkára küldenék  

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. A sértett a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt a vádlottal szemben magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában