Erőszak!

2022.10.17. 09:39

Szörnyű, amit a fiatal lánnyal tett

Erdős területre vitte a lányokat, majd tiltakozásuk miatt ököllel ütötte mindkettőjüket.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 28 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt. A vádirat szerint a fiatal férfi 2021. októberében, egy reggel ittas és bódult állapotban volt, Miskolc belvárosában megismerkedett két lánnyal - 13 és 16 évesekkel -, akik a városban lévő egyik gyermekotthon lakói voltak. 

Megígérte nekik, hogy autóval odaszállítja őket, ehelyett viszont egy erdős külterületre vitte a lányokat, és bántalmazásuk kilátásba helyezése mellett szexuális cselekmény végzésére utasította mindkettőjüket. Tiltakozásuk miatt egymás után több alkalommal, ököllel megütötte mindkét lányt, és a fiatalabbik sérelmére "szexuális cselekményt végzett".  

A közelben megjelent egy járőröző rendőrautó, így a férfi felhagyott az erőszakoskodással, menekülni próbált, a két lánnyal együtt elviharzott, de közúti balesetet szenvedett. 

A bántalmazás következtében a lányok 8 napon belüli gyógytartamú zúzódásos sérüléseket szenvedtek el.

Súlyos büntetést kértek 

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben fegyházbüntetést indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra. Indítványt tett korábbi felfüggesztett szabadságvesztés büntetése végrehajtására, valamint a közügyektől eltiltásra és végleges hatállyal bármely olyan foglalkozás gyakorlásától való eltiltására, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, gondozását, gyógykezelését végezné. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában