Életveszélyes méhcsípés

2022.07.25. 12:26

Büntetni akarták a sofőrt a rendőrök, végül megmentették az életét!

Közúti ellenőrzést tartottak a miskolci rendőrök a 3-as számú főúton, melynek során vezetés közben telefonáló tehergépkocsi vezetőket állítottak meg. Azonban végül büntetés helyett életet mentettek a járőrök.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai július 22-én közúti ellenőrzést hajtottak végre az 3-as számú főúton. A járőrök 17 óra 5 perckor Nyékládháza és Emőd közötti útszakaszon két egymásután közlekedő tehergépkocsira figyeltek fel, amelyeknek vezetői telefonáltak. A rendőrök megállították a járműveket, hogy ellenőrzés alá vonják a sofőröket.

Az intézkedés során azonban kiderült, hogy az egyik sofőrt menet közben megcsípte egy méh, és allergiás reakciók jelentkeztek nála. A szerencsétlenül járt férfi apja, akik elől ment telefonon próbálta meg az úton tartani a fiát. A rendőrök azonnal a szolgálati gépjárműbe ültették a fiatalembert, majd megkülönböztető jelzéssel Nyékládházára vitték az egyre hevesebb allergiás tüneteket mutató férfit. Az orvosi rendelőben az ellenszer beadását követően a sofőr jobban lett, majd a rendőrök visszavitték az édesapjához, aki a rendőröknek megköszönte, hogy megmentették a fia életét.

Említést érdemel az eset kapcsán született rendőri jelentés, melyben ez áll: „A két személy által elkövetett szabálysértés miatt az ügy körülményeire való tekintettel sem helyszínbírságot, sem szabálysértési feljelentést nem teszek”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában