Újabb bankrablás?

2022.02.08. 15:50

Ismét egy miskolci bankból vittek el valakit bilincsben

Megszaporodtak a miskolci bankokban elkövetett, értelmetlen bűncselekmények az utóbbi időben.

Horváth Imre

Forrás: Kozma István

Fotó: Kozma István

A múlt héten az Uitz Béla utcáról vittek el valakit bilincsben, aki azzal ment be a pénzintézetbe, hogy bankot szeretne rabolni, majd nem csinált semmit, két hete pedig az Avason próbálkozott valaki fegyvernek látszó tárggyal egy olyan pénzintézetben, ahol pénztár sem volt.

 

Most kedden délután pedig a Bajcsy-Zsilinszky utcán lévő pénzintézetből kellett bilincsben elvinniük egy férfit a rendőröknek. Igaz ő nem bankot akart rabolni, „csupán” a nemtetszését fejezte ki olyan módon, ami kimerítette a garázdaság szabálysértés tényállását.

 

Úgy tudjuk a férfi ügyet intézni szeretett volna, ám úgy értékelte, hogy ebben nem voltak kellően a segítségére a pénzintézet munkatársai. Nemtetszésének pedig megbotránkoztató módon adott hangot, amely a többi ügyfélben és az ott dolgozókban is riadalmat keltett. Ezért rendőrt hívtak.

 

Érdeklődésünkre a megyei rendőr-főkapitányságon elmondták, a kiérkező egyenruhások előállították a férfit, aki ellen garázdaság szabálysértés miatt indul eljárás.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában