Lopás

2022.02.04. 10:24

Douglas, a rendőrkutya megint nyomra vezette kollégáit

A rendőrök alig pár óra alatt elfogták azt a férfit, aki betört egy felsőzsolcai dohányboltba.

Forrás: police.hu

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 21 éves alsózsolcai férfival szemben. A gyanúsított 2022. február 3-án 4 óra körül téglával betörte egy felsőzsolcai dohánybolt ajtójának üvegét, majd a kassza lemezfiókját magával vitte, amiben majd ötszáz ezer forint volt.

Forrás: police.hu

A jelzést követően a rendőrök a helyszíni szemle adatai alapján, illetve Douglas a nyomozókutya jelzése alapján a nyomozás konkrét irányt vett; az elkövető ugyanis betörés közben megsérült. A rendőrök az úgymond elcsepegtetett nyomokat követve megtalálták azt a házat, ahová elmenekült a férfi.

Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottat kihallgatását követően a hatóság őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására. Az eljárás eredményeként az elkövető még további tizenhárom betöréses lopás elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában