garázdaság és rongálás

2021.02.09. 14:30

Húsklopfolóval esett az autónak

Az ügyészség vádat emelt egy huszonéves nő ellen garázdaság és rongálás vétsége miatt.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Alaposan célt tévesztett az a nő, aki azért esett neki egy autónak húsklopfolóval, mert azt feltételezte, hogy az a nő ül benne, akivel az élettársa megcsalja. A vád­irat szerint 2020 áprilisában éjszaka a sértett férfi a tulajdonában lévő személygépkocsival Tiszalúc belterületén közlekedett, de eltévesztette a megfelelő útirányt, ezért az egyik utcában megállt, hogy útba igazítást kérjen. Egy helybéli férfit szólított meg az utcán, hogy segítséget kérjen tőle. Ekkor azonban a férfi élettársa meglátta, hogy a férfi a házuk előtt egy autó mellett állva valakivel beszélget. Észrevette, hogy a kocsi hátsó ülésén egy nő ül.

Féltékenysége miatt azt gondolta, hogy ő lehet az, akivel az élettársa megcsalja, ezért magához vett egy húsklopfolót, azzal a kezében ordítozva kirohant az utcára, és azonnal ütni kezdte az autó karosszériáját és ablaküvegét.

A sofőr ijedtében gyorsan elhajtott, a kocsiban mintegy 80 ezer forint kár keletkezett.

A Szerencsi Járási Ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában