Lezárt ügy

2020.08.08. 12:30

Csak úgy rájött, hogy játszótéren gyújtogasson

A felsőzsolcai rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit azzal a férfival szemben, folytattak aki Hernádnémetiben felgyújtotta a játszótéri mászókát, és csúszdát, illetve egy buszmegállót is.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 22 éves férfival szemben.

A gyanúsított előbb 2019. március 30-án az esti órákban Hernádnémetiben egy helyi játszótér mászókáját és csúszdáját gyújtotta fel, majd 2019. április 18-án szintén az esti órákban egy Hernádnémetiben lévő fedett buszmegálló faszerkezetét gyújtotta fel. A bűncselekményekkel okozott kár a félmillió forintot is meghaladta. A gyújtogatót a rendőrök azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a nyomozóknak beismerte tettét, mindössze annyit közölt: „úgy rátört, hogy gyújtogasson”.

A Felsőzsolcai Rendőrőrs nyomozója a gyanúsítottal szemben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában