ittas vezetés

2020.03.13. 09:00

Ittasan vezetett, jogsi nélkül és balesetet is okozott

Balesetet okozott az az ittas sofőr, aki nem tartott megfelelő követési távolságot, így őt is utolérte a rendőrségi eljárás.

Forrás: police.hu

Járművezetés ittas állapotban elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkaptányság T. B. 33 éves helyi lakossal szemben. A sofőr 2020. március 11-én 15 óra 15 perckor a 26-os számú főúton Putnok és Dubicsány között nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiütközött az előtte haladó autónak. A közúti közlekedési balesetben nem sérült meg senki, a 33 éves férfival szemben alkalmazott alkoholteszter azonban pozitív értéket mutatott. A helyszínelés ideje alatt az is kiderült, hogy a balesetet okozó sofőrnek nincs érvényes vezetői engedélye sem.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Hangsúlyozni kell, hogy az ittas állapotban elkövetett járművezetés bírósági eljárást is vonhat maga után. A rendőrök továbbá kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

…hogy mindenki hazaérjen!</p


Fotók a balesetről:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában