időben lekapcsolták

2019.07.11. 17:00

Rendőr akadályozta meg, hogy ittasan vezessen

Egy szolgálaton kívüli rendőrjárőr figyelt fel arra a sofőrre Hejőkeresztúron, aki egy kocsmai italozást követően az autójával akart elhajtani.

Illusztráció

Forrás: Illusztráció/NurPhoto

Fotó: Michal Fludra

Hejőkeresztúr egyik presszójánál, július 5-én 18 óra után egy szolgálaton kívüli rendőrnek feltűnt egy helyi férfi, aki alkoholt fogyasztott, és utána az autójával kívánt elhajtani. A szabadidős rendőr a balesetveszélyes helyzet elkerülése érdekében szolgálatba helyezte magát, majd intézkedés alá vonta az autót, illetve annak vezetőjét. Az időközben értesített és a helyszínre megérkező járőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a járművezetővel szemben a hiteles légalkoholmérő-készüléken történő mérést követően közigazgatási bírságot szabott ki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

„ … hogy mindenki hazaérjen!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában