Rendőrségi hír

2019.07.31. 09:30

Lopni próbált, és dulakodott a biztonsági őrrel

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Illusztráció

Forrás: Pixabay

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy fiatalemberrel szemben folytatott, aki parfümöt akart lopni egy drogériából Miskolcon. Rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatta le a büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 18 éves alsózsolcai férfival szemben. A gyanúsított ugyanis még idén április 24-én 13 óra 30 perc körül bement egy miskolci drogériába, ahol három üveg parfümöt kísérelt meg ellopni úgy, hogy a ruházatában elrejtette azokat.

Végül elmenekült

Mondhatnánk, hogy nomen est omen eset volt, és várható, hogy nem fog sikerülni a Police márkájú illatszert meglovasítani, ugyanis az üzlet biztonsági őre felfigyelt rá, és tetten érte. A tolvaj menekülni próbált, mivel pedig ebben a biztonsági őr megpróbálta megakadályozni, így dulakodni kezdett az őrrel, aki ennek következményeként nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A férfinak végül sikerült elmenekülnie, azonban az időközben értesített rendőrök öt órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. A letartóztatásban lévő 18 éves férfi a rablást megelőző időszakban több üzletből lopott különféle tisztító- és illatszereket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában