jövedelem

2020.12.23. 16:00

Bérfejlesztés a Boschban

Jelentős mértékű,8 százalékos bérfejlesztéssel indult a munkavállalók számára a december a Robert Bosch Power Tools Kft. gyárában.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A novemberi bértárgyalások eredményéről Nyitrai Gábor, a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetének elnökségi tagja, az üzemi tanács elnöke elmondta: a régió átlagát meghaladó emelés hozzájárul a jövedelmek versenyképességének hosszú távú megőrzéséhez, a szakképzett munkaerő megtartásához. Szerinte ez az alapja a társaság kiegyensúlyozott teljesítményének és a képzett munkaerő megtartásának.

Hozzátette, elégedettek azzal, ahogyan a Bosch a járványhelyzetben a munkavállalók egészségét védi, biztonságban érzik magukat a gyárban. A társaság a kollégákat minden telephelyén saját fejlesztésű Vivalytic PCR-készülékekkel teszteli. A cég számos megelőző intézkedést vezetett be, hogy biztosítsa a gyárak folyamatos működését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!