Helyi gazdaság

2017.12.18. 15:26

Elkészültek Miskolc prémium kategóriás társasházi lakásai a Knézich Terasz Lakóparkban

A <strong><em>Knézich Terasz</em></strong> Miskolc legnépszerűbb lakóövezetében, a Knézich Károly utcában <strong><em>„A“</em></strong> és <strong><em>„B“</em></strong> épületből álló lakópark. Az első, azaz az „A” épület kivitelezése a napokban ér véget, az épület a műszaki átadás fázisába került.

A Knézich Terasz Miskolc legnépszerűbb lakóövezetében, a Knézich Károly utcában „A“ és „B“ épületből álló lakópark. Az első, azaz az „A” épület kivitelezése a napokban ér véget, az épület a műszaki átadás fázisába került.

A Knézich Terasz lakópark beruházójával, Sztermen Gusztávval az épület átadása előtt olyan kérdéseket vitattunk meg, amelyek a lakásvásárlás előtt állókat a tapasztalatok szerint a leginkább érdeklik.

Igazán nagy örömömre szolgál, hogy ma már az elkészült társasházunk egyik lakásában beszélgethetünk. Komoly előkészítő munka előzte meg a kivitelezést, az első feladatunk a megfelelő helyszín kiválasztása volt. A kollégáimmal már az első látogatás után biztosak voltunk abban, hogy a város egyik legkiválóbb építési terültére esett a választásunk. A Knézich Károly utca remek adottságokkal rendelkezik. A belvárosból csupán 5 perces autóúttal érhető el, mégis zöldövezetben helyezkedik el. A lakásokból páratlan panoráma nyílik a városra, a tokaji hegyre és a Zemplén vonulatára. A közkedvelt Népkert a sportcsarnokkal és a jégpályával 3 perc, a belváros üzletei, hivatalai, színháza, múzeumai 5 perces távolságon belül vannak. A környező utcákban kizárólag lakóingatlanok találhatóak, családi és társasházak egyaránt.

A helyszín után a második mérföldkő a tervezési folyamat volt, amely során a legfontosabb szempont - élhető, modern, világos és kimagaslóan nagy, napfényes, tágas teraszokkal rendelkező lakások- alkotása volt. A harmadik stratégia elem pedig a kiváló minőségű, korszerű építőanyagok felhasználásával a magas színvonalú műszaki kivitelezés megvalósítása volt.

A végeredmény önmagáért beszél, örömmel várunk minden kedves érdeklődőt, hogy személyesen is megmutathassuk az elkészült lakásainkat. Az érdeklődők a www.knezichterasz.hu oldalon találnak hasznos információkat a lakásainkról.

A lakásvásárlók számára fontos információ, hogy minden lakás alkalmas a CSOK (Családok Otthonteremtési Kedvezménye) által nyújtott vissza nem térítendő juttatás és kedvezményes lakásvásárlási hitel igénybevételére. Ezzel jelentősen megkönnyítjük partnereink terheit az életre szóló családi fészek kiválasztásakor.

A lakópark „A“ épületében 18 lakás kapott helyet négy emeleten, a lakások 50%-a már elővásárlás során elkelt, ennek ellenére úgy gondolom, hogy lakóparkunk széles lakás palettája egyaránt ideális választási lehetőséget tud kínálni egy-, két- vagy több gyermekes családoknak, fiatal házasoknak, egyedül élő, nyugalmat szerető embereknek, nyugdíjasoknak.

A legfelső emeleteken unikum számba menő, páratlan panorámával bíró 2 db óriás körteraszos – penthouse –lakást kínálunk a top színvonalra vágyóknak.

Kimagasló színvonalat keresőknek tudunk 3 illetve 4 szobás, két-két nagy terasszal bíró, minden napszakban benapozott egyedi lakhelyeket biztosítani.

A miskolci új építésű lakások terén erős kínálati dominancia figyelhető meg, azonban vásárlóknak érdemes körültekintően feltérképezni a lakásállományt mivel az egyes projektek között lényeges eltérések lehetnek. A mi kereskedelmi politikánk alapja, hogy tudnunk kell a lakásinkkal más kínálathoz képest többlet értéket biztosítani. A járulékos többlet használati és esztétikai értéket az extra méretű, egyedi színű üveglapokkal, rozsdamentes acél tartóvázú korlátokkal határolt teraszokkal nyújtjuk, vállalva a jelentős építési többletköltséget, amelyet a különleges statikai megoldás, és a nem mindennapi térhatású korlátozás okozott. A nagy teraszok a lakóterek részévé válva növelik a ház értékét, és lehetőséget adnak lakóknak a környezet adta kellemes atmoszféra természet közeli élvezetére.

A lakások tervezésénél és kivitelezésénél maradéktalanul szem előtt tartottuk a jelenleg érvényben lévő trendeket, igyekeztünk a legmodernebb és környezet tudatos megoldásokat alkalmazni. A közösségi terekben energiatakarékos LED világítás működik, a fűtés rendszer kialakításánál a széndioxid kibocsátás optimalizálása volt a cél. Az okos termosztátokkal a környezettudatosságon túl a lakók kiadásainak csökkentését célozzuk. A tetőn elhelyezett napkollektor a lakóink használati melegvíz költségterhét fogja mérsékelni, ezáltal minden lakó számára költségmegtakarítási lehetőséget adunk.

Az épület alatt teremgarázsban tudják a lakók gépjárműveiket elhelyezni, ahonnan lifttel közelíthetik meg lakásaikat.

A két épület környezetében parkosított zöldfelületben közösségi terek illetve játszótér kerül kialakításra a lakópark tulajdonosainak.

Az építőiparban tapasztalható nagy mértékű áremelésnek köszönhetően, jelenlegi bevezető árainkat már csak a használatba vételi engedély jogerőre emelkedéséig tudjuk tartani, így minden kedves érdeklődőnknek javasoljuk, hogy mihamarabb hozzák meg vásárlási döntésüket.

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!