Szilveszter

2023.12.31. 20:00

B.Ú.É.K. - kedves üzenetek sms-ben, a közösségi oldalakon

Hogyan küldünk üzenetet az új év köszöntésére?

Örülünk a pityegő telefonnak, az érkező kedves sms-eknek

Forrás: Shutterstock

Fotó: Roman Samborskyi

Szokás, hogy boldog új évet kívánunk egymásnak vagy még éjfél előtt, vagy megvárjuk az újév első napját. Szétnéztünk az interneten, és összeszedtünk pár szilveszteri üzenetet, amivel köszönhetjük családtagjainkat, barátainkat, ismerőseinket.
Elküldhetőek SMS-ben, üzenetben, vagy a közösségi oldalainkra is kiírhatjuk. 

Éjféltől új év köszönt le ránk, holnaptól 2024-et ír az egész világ. Ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! BÚÉK!

Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot! Az én szívem már felébredt, küldöm is az üzenetet: boldog új évet kívánok!

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ó Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! B.Ú.É.K.!

A szerencse banknál a 2024-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Adjon Isten minden jót, jobb évet, mint tavaly volt. Mitől félünk, mentsen meg, amit várunk, legyen meg. Szeretetet, békességet, egészséget - boldog új évet!

Az élet tele van reménnyel: naggyal és néhány szerénnyel. Kívánom, teljesüljenek álmaid, kimondott és kimondatlan vágyaid! Boldog új évet kívánok!

Egy angyalt küldök néked, tegye szebbé életed, Tegyen pénzt a zsebedbe, Vigyen boldogságot a szívedbe, Vegyenek körül barátok, Boldog Új Évet Kívánok!

Szilveszterkor, ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok neked nagyon boldog évet!

Üzenetem nem túl hosszú, úgyse tudnád elolvasni. Majd ha holnap újra látod: boldog új évet kívánok!

Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában