Árva kutyusok

2023.11.18. 12:00

Szeretne egy kiskutyát? Ők gazdit keresnek

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot.

Boon.hu

Fotó: Ádám János

A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Bogi: Bükkábrányban őrizte a halott testvérét az út szélén még júliusban. Akkor volt körülbelül 3 hónapos, és sajnos azóta sem tetszett még meg senkinek. Nagyon szép kutyus, erős közepes méretű lesz felnőtt korában. Imádja az embereket és a kutyákat is. Játékos, kedves, szeret pórázon sétálni.

Bogi


Alfa: Fiatal, egy év körüli, borzasztóan kedves és cuki kan kutyus. Testvérével, Bétával az autópálya-lehajtónál tették ki őket, és majdnem elgázolták. Szerencsére sérülés nélkül megúszták a kalandot, azóta nálunk várakoznak, hogy végre valaki hazavigye őket. Alfa közepes méretű, se nem kicsi, se nem nagy. Hatalmas a mozgásigénye, kinti-benti tartás lenne neki az ideális.

Alfa


Zoé: 1,5 év körüli nagyon kedves, barátságos ivartalanított kutyalányka. Mezőcsátról érkezett a menhelyre, egy lakatlan házban megfialt. A kölykeit hamar örökbe fogadták, már csak Zoé mama várja epedezve az álomgazdit. Nem túl nagy, akár lakásban is tartható.

Zoé


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában