Nyárbúcsúztató

2023.09.17. 13:11

Szabadtéri táncházzal búcsúzott a nyártól a Miskolci Termelői Nap - fotók, videó!

A kora őszi szép idő rengeteg árust vonzott az Erzsébet térre, szeptember harmadik vasárnapján.

Detzky Anna

Fotó: Ádám János

A nyárbúcsúztató mottó jegyében rendezték meg az első őszi Miskolci Termelői Napot, 2023. szeptember 17-én, vasárnap délelőtt, megszokott helyszínén, az Erzsébet téren. A finom kézműves, vagy házilag termesztett étkek – borok, gyümölcsök, húsok, lekvárok, mézek, sajtok, szószok, szörpök, tészták, zöldségek - és egyedi készítésű használati és dísztárgyak – krémek, konyhai eszközök, játékok, álarcok - széles választéka fogadta az igényes vásárlókat. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

Az Észak-Keleti Átjáró Egyesület asztalánál pedig helytörténeti kiadványokat és Avas kilátó emblémás ruhadarabokat lehetett kapni. A szervezőktől megtudtuk és a téren is látható volt, hogy a megszokottnál több, közel ötven árus jelentkezett be az idei piacra, hogy kihasználják a kínálkozó, talán utolsó szép őszi időjárást. 11-től pedig a Számadó Zenekar szolgáltatta a talp alá valót. Ezúttal szó szerint, hiszen fergeteges táncházba vonták be a táncos lábú közönséget, valószínűleg nem utoljára.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában