Kapuzörgető

2023.09.22. 19:30

Civil nap Miskolcon, szakmai tartalommal és szórakoztató programokkal

A civil szervezetek bemutatkozása, egymás megismerése és a tájékoztatás a célja a rendezvénynek.

Boon.hu

A Csengey-kert lesz a helyszín

Fotó: Bujdos Tibor

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület - Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ Kapuzörgető Civil Nap című rendezvényét szeptember 23-án, szombaton 10 és 18 óra között rendezik meg Miskolcon, a Csengey-kertben. Az egész napos családi programban a délelőtt főként a gyermekeké. A Miskolci Csodamalom Bábszínház, majd a Pom-Pom Família koncertje és táncos foglalkoztatója szórakoztatja a kicsiket. De lesz játszóház, hajfonás, valamint íjászat is. A színpadi produkciók délután is folytatódnak, ahol egyebek mellett ifjú énekes tehetségek is bemutatkoznak. A zárókoncertet Jancsó Dóra és Varga Andrea színművésznők adják.

A szakmai program részeként 14 órától Hogyan pályázzunk? címmel Nemes László, a Nemzeti Együttműködési Alap kollégiumi tagja tart előadást. Azt követően 15 órától Találkozás a Mesterséges Intelligenciával (ChatGPT, CANVA, Midjourney). Majd klímaváltozást tűrő növényekről tájékoztat Megyeri Szabolcs kertészete „Mit ültessünk a balkonra, kertekbe, parkokba?” címmel.

Az esemény ideje alatt egész nap Miskolcon, illetve a vármegyében működő civil közösségek képviselői várják az érdeklődőket a sátraikban, ahol beszélgetések, játékok, bemutatók lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában